Dames

Inbreng

Om een optimale service te kunnen verlenen vindt Ohzomooi het belangrijk dat er over de inname en verkoop van de aangeboden kleding goede en duidelijke regels zijn.

Inbreng en verkoopAanbieden/inname van kleding
Bij de eerste inbreng krijg je een persoonlijk klantnummer. Je gegevens worden opgeslagen in ons softwaresysteem. Bij verkoop ontvang je 50 % van de verkoopprijs.
Na inbreng wordt de kleding gecontroleerd. Op donderdagochtend tussen 9.00 u en 11.30 uur kan dit in principe direct plaatsvinden, indien gewenst, kan er ook op overige dagen kleding worden ingebracht, dit gebeurt dan op afspraak.

De goedgekeurde kleding hangt maximaal 10-12 weken (waarvan de laatste 2 weken eventueel voor 50% van de oorspronkelijke verkoopprijs) in de winkel. Kleding welke niet binnen deze termijn wordt verkocht, wordt in overleg met de klant retour genomen, of geschonken aan het goede doel.


Eisen kleding/artikelen
Bij Ohzomooi kun je terecht voor exclusieve tweedehands kinder- en damesmerkkleding.

Ohzomooi bepaalt welke kleding er wordt ingenomen. De kleding moet schoon, gestreken, onbeschadigd, eigentijds en seizoensgebonden zijn en alleen van een bekend merk.


Prijsbepaling
Ohzomooi bepaalt (eventueel in overleg) de prijs van de kleding en behoudt zich het recht voor om de verkoopprijzen te verhogen of te verlagen.

Ohzomooi behoudt 50 % van de verkoopprijs, de overige 50 % gaat naar de klant.

Juni 2011 

Ohzomooi

Martine Hagedoorn